28 Δεκεμβρίου 2012

Δεν θέλουμε φασίστες στο νησί μας!

Την Κυριακή στις 15.00, το ΕΛΑΜ παρουσιάζει τον προεδρικό του υποψήφιο στο Chateau Status, στο Λήδρα Πάλας. Guest stars από τη Χρυσή Αυγή, οι Κασιδιάρης-Λαγός. Νομίζω ότι κάθε δημοκράτης πολίτης της Κύπρου πρέπει να διαμαρτυρηθεί για τον εισαγόμενο ναζισμό και τα παρελκόμενα του. Μπορούμε να μαζευτούμε στις 14.00 στο Λήδρα Πάλας; Ιδέες για την οργάνωση της διαμαρτυρίας ενάντια στον εκφασισμό της κοινωνίας μας, ευπρόσδεκτες από όλους.

5 σχόλια:

ΑΝΤ.ΑΡ.Τ.Ε.Σ είπε...

ΚΑΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 14:00 ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

Horst Wessel είπε...

Και αυτούς που έχουμε ήδη στο νησί τι θα τους κάνουμε?
Να τους ρίξουμε απέναντι να τους φάνε οι γκρίζοι λύκοι?


Με τα λόγια και τις ενέργειες σας τους δίνεται περισσότερη ώθηση.
Αφήστε τους μόνους να γελοιοποιηθούν, χωρίς να τους διαφημίζετε.

milaz είπε...

Η απάντηση σε τέτοιου είδους οργανώσεις είναι μια συγκέντρωση με πενταπλάσιο κόσμο σε ΑΛΛΟ χώρο - για να αποφευχθεί η σύγκρουση και η προβολή της .... Το σημαντικό είναι να μην τοποθετηθεί και η αντίδραση σε καλούπια, πρέπει ο μέσος άνθρωπος να καταλάβει ότι αυτοί ΔΕΝ είναι αντίδραση στο κατεστημένο

milaz είπε...

Διευκρίνιση - να αποφευχθεί η σύγκρουση - να επιδιωχθεί η προβολή.

Νικόλας Κυριάκου είπε...

@Horst Wessel: Με τέτοια "ταυτότητα" δεν ξέρω τι είδους απάντηση αναζητάς...

"Ο Χορστ Βέσελ (Horst Ludwig Wessel, 9 Οκτωβρίου 1907 - 23 Φεβρουαρίου 1930) ήταν Γερμανός ακτιβιστής, αξιωματικός της παραστρατιωτικής οργάνωσης Στουρμαμπτάιλουνγκ (SA ή "Τάγματα εφόδου") και, ύστερα από τον βίαιο θάνατό του, ένας από τους «ήρωες» - «μάρτυρες» των Εθνικοσοσιαλιστών. Το ποίημά του "Die Fahne hoch" (Ψηλά τη σημαία) έγινε γνωστό ως "Horst Wessel Lied" και ενσωματώθηκε στον Γερμανικό Εθνικό ύμνο από το 1933 έως το 1945".

@milaz: προσυπογράφω - η θέση σου υποστηρίζεται και απο το βιβλιο του Δ. Ψαρρά "Η Μαύρη Βίβλος της Χρυσή Αυγής".